Σας ενημερώνουμε ότι αυτήν την Παρασκευή η Έλλη Στούρνα και η Anastasia Chaves de Lima θα μιλήσουν για τον Vegan Zero Waste τρόπο ζωής και γιατί αυτή είναι η πιο αποτελεσματική οδός ώστε να μην επιβαρύνει κανείς το περιβάλλον. Θα δώσουν ιδέες, θα προτείνουν λύσεις και φυσικά θα απαντήσουν σε ερωτήσεις. Αυτή η ευκαιρία, μας δίνεται στα πλαίσια των δράσεων του «The Athens we need» που συνδιοργανώνεται από την Οργάνωση Γη (επίσημος εκπρόσωπος του World Urban Campaign στην Ελλάδα – μια πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών προκειμένου να επιτευχθούν πράσινες, παραγωγικές, ασφαλείς, υγιείς, χωρίς αποκλεισμούς και καλά σχεδιασμένες πόλεις) και την Design 4 Future, στο πλαίσιο εφαρμογής των Παγκοσμίων Στόχων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στα αστικά κέντρα.

Θα λάβει χώρα και μίνι σεμινάριο μεγειρικής vegan φαγητού από τις Ντέμι Γεωργίου & Άλκηστις Αλεξανδράτου και θα συζητήθει η σχεση του βιγκανισμού με την οικολογία.

Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε και χειροποίητα cruelty free προϊόντα Virgin Cosmetics από τη Ραμόνα Μισαηλίδου, τα οποία είναι και zero waste καθώς η Ραμόνα δέχεται πίσω τις άδειες συσκευασίες και πουλάει σε χαμηλότερη τιμή τα προϊόντα της σε αυτήν την περίπτωση.

Πού και πότε: 17.00-19.00 Lime bistro, Δεκελέων 23, Αθήνα (Γκάζι, πλησίον μετρό Κεραμεικού)

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση, δηλώστε συμμετοχή εδώ.