Η φωτογραφία που βλέπετε έχει τραβηχτεί μέσα στην υπαίθρια αγορά κρέατος Yulin.

Όπως και στην χώρα μας, έτσι κι εκεί, *γιορτάζουν* την δική τους Τσικνοπέμπτη, σφαγιάζοντας 10.000 σκυλιά και γάτες, προκειμένου να παραμείνουν πιστοί στα ήθη κι έθιμα της κουλτούρας τους και να τραφούν με το κρέας των ζώων.
Στην Ελλάδα, θεωρούμαστε “πολιτισμένοι” όχι γιατί είμαστε κατά της κακοποίησης των ζωντανών,
αλλά γιατί επιλέγουμε να σφάζουμε αγελάδες και γουρούνια, αντί γατιών κ σκυλιών (πόσο μπροστά!).

Μας σοκάρει ο τρόμος στο βλέμμα της γάτας που νιώθει την επικείμενη σφαγή της. Το βλέμμα του γουρουνιού ωστόσο εκπαιδευτήκαμε από παιδιά να μας αφήνει παγερά αδιάφορους αφού η αξία του μας δίδαξαν πως είναι μηδαμινή, αναλώσιμη, προορισμένη να ικανοποιεί τα σαδιστικά ανθρώπινα ένστικτα και την ηδονική πλευρά της γεύσης.

Πού ακριβώς βρίσκεται η ανωτερότητα του ανθρώπου είδους σε όλη αυτή την θηριωδία;; Στο να επιμένουμε να διαιωνίζουμε έναν ανείπωτα βάρβαρο “πολιτισμό” που κληρονομήσαμε άθελα μας και εξυπηρετεί την βρωμιά ενός συστήματος εκμετάλλευσης ανθρώπων ζώων παιδιών γυναικών;;;

ΠΟΙΟΣ και ΓΙΑΤΙ επιλέγει να στηρίζει και να παρατείνει ένα έθιμο τόσο βάρβαρο, μια συνήθεια χυδαία! κατάλοιπο της αποκτήνωσης και αναισθητοποίησης του είδους μας!

Τα πάντα αλλάζουν γύρω μας, δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για δικαιολογίες, άγνοια, αναβλητικότητα, στρουθοκαμηλισμούς, αποποίηση ευθυνών γνωσιακές παραφωνίες!

Αγωνίσου για την ουσία για όλα όσα μετράνε και εξυψώνουν το ανθρώπινο πνεύμα! Κι αν δεν μπορείς να αγωνιστείς για σένανε τον ίδιο, κάν’ το για να υπερασπιστείς το δίκιο όλων αυτών που υποφέρουν τσακισμένοι και ανυπεράσπιστοι από την διαστρεβλωμένη και απόλυτα νοσηρή πραγματικότητα.

Kali Salieri