Είναι οικολογικά,είναι ελληνικά και γίνονται οι σύμμαχοι του καθενός που θέλει να ζει μέσα σε ένα πιο υγιές περιβάλλον, με σεβασμό απέναντι στο οικοσύστημα! Γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό, θέλοντας να ικανοποιήσουν τις πιο υψηλές προδιαγραφές, τα αγνά, φυσικά απορρυπαντικά και καθαριστικά Egreeno ήρθαν στην ελληνική αγορά για να αλλάξουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε στην οικοκυρική καθημερινότητα.

Ποιος άνθρωπος δεν επιθυμεί τα καθαριστικά που χρησιμοποιεί στο σπίτι του να είναι  απολύτως οικολογικά χωρίς βλαβερές ουσίες ή επικίνδυνα χημικά; Αυτό ακριβώς σκέφτηκε και ο χημικός μηχανικός Χρήστος Γκουλέτσας με τη γυναίκα του, όταν αποφάσισαν να ασχοληθούν με την παρασκευή των φυσικών καθαριστικών Egreeno. Η επιθυμία τους να μεγαλώσουν το παιδί τους σε ένα ασφαλές οικιακό περιβάλλον συνέβαλε στη δημιουργία μιας πρωτοποριακής σειράς που δεν έχει καμία επισήμανση επικινδυνότητας! Πρόκειται για αγνά απορρυπαντικά με πολύ μεγάλο ποσοστό συστατικών φυτικής προέλευσης απολύτως φιλικά για το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Το εγχείρημα αυτό διαπνέεται από μια vegan φιλοσοφία (Διαθέτει cruelty free πιστοποίηση) που στοχεύει να μεταβάλλει το urban lifestyleτης αποπνικτικής αστικής ζωής: ακόμη και η επιλογή του τόπου παρασκευής των προϊόντων δεν είναι τυχαία. Η εταιρία βρίσκεται από το 2010 στην πανέμορφη ύπαιθρο του νομού Κιλκίς, στην πεδιάδα που διασχίζει ο ποταμός Αξιός τροφοδοτώντας με καθαρό νερό την περιοχή. Τα απορρυπαντικά Egreeno,όπως μπορεί να μαντέψει κανείς και από το όνομα, κρύβουν μέσα τους το πράσινο που λείπει από τη σύγχρονη ζωή της πόλης.Είναι υποαλλεργικά και άοσμα, απολύτως κατάλληλα για μανούλες με μωρά, άτομα που ταλαιπωρούνται από αλλεργίες αλλά και χώρους εστίασης.

Και το πιο αξιέπαινο: Κάθε αγορά των προϊόντων Egreeno ενισχύει οικονομικά ένα ελληνικό ορφανοτροφείο στην Τανζανία!Πριν από μερικά χρόνια ένα ζευγάρι από την Κατερίνη άφησε τις ανέσεις και ταξίδεψε ως την Αφρική με σκοπό να βοηθήσει παιδιά που είχαν ανάγκη. Έτσι ιδρύθηκε το ορφανοτροφείο Τ.Ο.Μ που στηρίζουν με τον δικό τους τρόπο όλοι όσοι αγοράζουν τα προϊόντα egreeno, καθώς το 3% των καθαρών εσόδων από τις πωλήσεις της σειράς των απορρυπαντικών καταλήγει για τις ανάγκες των παιδιών αυτών.

Στηρίζουμε την ελληνική καινοτομία. Αντλούμε δύναμη από όσα απλόχερα μας προσφέρει η φύση.Χρησιμοποιούμε φυσικά προϊόντα.Φροντίζουμε το περιβάλλον. Αγαπάμε τον άνθρωπο! Επιλέγουμε Egreeno!

Ενημέρωση: Μπορείτε πλέον να προμηθευτείτε χύμα τα απορρυπαντικά Egreeno στο Χαλάνδρι στο Sillage, πηγαίνοντας με δικές σας συσκευασίες!

Αντώνης Κουραμπουρνιώτης, Copywriter